مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی


1- تخم مرغ یک عدد
2- نمک و فلفل سیاه و زعفران به میزان لازم
3- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
4- زردچوبه دو قاشق غذا خوری
5- آلو و زرشک و گردو به اندازه کافی
6- آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری
7- تره و مرزه به اندازه کافی
8- پیازداغ سه قاشق غذاخوری
9- برنج یک پیمانه
10- گوشت چرخ کرده یک کیلو
11- سبزی کوفته پنج قاشق غذا خوری
12- لپه یک پیمانه


دستور پخت کوفته تبریزی


ابتدا برنج و لپه را جداگانه آبپز کنید تا آب آن کاملا جذب مواد شود و آنها را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید حال آرد نخودچی و ادویه را به آن اضافه کنید و سبزی و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید توجه داشته باشید که آرد نخودچی را تا زمانی که مواد شما به غلظت مناسب برسند و سفت شوند ادامه دهید. مقداری از ماده کوفته آماده شده را بردارید و آن را گرد کنید و با فشار دست خود حفره ای در آن ایجاد کنید و داخل آن آلوی خیس خورده، زرشک سرخ شده، گردو و یک چهارم تخم مرغ آبپز قرار دهید و دوباره کوفته را گرد کنید، حالا ظرفی بردارید و در آن پیاز داغ کنید و رب گوجه فرنگی و زعفران و مقداری زرشک باقی مانده را در آن بریزید و حدود یک یا دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و کوفته های آماده شده را درون آب در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید که خوب بپزند.

براي اطلاعات بيشتر غذاهاي سنتي ايراني به سايت مورد نظر مراجعه كنيد. 


kelsak کوفته ,یک ,قاشق ,دهید ,زرشک ,آب ,کنید و ,تخم مرغ ,کوفته تبریزی ,آرد نخودچی ,در آنمنبع

کاربرد آبنما پرده ای چیست

هدایای تبلیغاتی

کاربرد فشار سنج دیجیتال چیست

ویزای سرمایه گذاری کانادا

آموزشگاه آرایشگری مردانه

چاپ سولیت

بهترین آسایشگاه سالمندان در شرق تهران

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قیمت پوشش سلولزی بلکا مهندسی شیمی طلا و جواهر تخفیف تخفیف دونی رزیدانلود دایان شاپ آنلاین تبادل لینک سایت آقای مهندس ارزان کده